Én miért mindig a Határautónál bérelek kocsit

Mi az a határautó, és miért érdemes őket választani

Végre eljött az én időm, egy ideje már nekem is van jogosítványom. El kell mondanom, eleinte ódzkodtam a vezetéstől, hiszen mégis csak nő vagyok és úgy gondoltam, ez amolyan férfi dolog, ők vesznek autós újságokat és szeretik bütykölni a kocsijukat az atlétájukban és fejből tudják, hogy a Határautó mi és merre van. Persze ez is egy olyan társadalmi konvenció, amivel sajnos nem lehet mit kezdeni. Úgy alakult azonban, hogy a szüleim nagyon ragaszkodtak hozzá, hogy én is tanuljak meg vezetni. Először tényleg nem akartam, aztán végül megegyeztünk, hiszen valakinek mindig tudnia kell vezetni itthon is, és a további életem folyamán valahogy el kell jutnom az ő segítségük nélkül is bárhová, ahová csak út megy. Így kerültem egy autós iskolába. Eleinte nagyon óvatos voltam, nem igazán éreztem rá a dologra, de ahogy telt az idő, én is úgy lettem egyre magabiztosabb a képességeimben. Már csak egy probléma volt. Megkaptam a vezetői engedélyem. De nem volt saját kocsim.

Így kerültem a Határautóhoz

Ahogy megkaptam az engedélyem, rögtön nagyon szerettem volna vezetni. Legszívesebben még a sarki boltba is autóval mentem volna, de persze az élet nem lehet ilyen egyszerű, nem mindig kaphatjuk meg mindig rögtön, amit szeretnénk. Persze, sokszor engedtek vezetni a szüleim és igazából nem panaszkodhattam, de azért sokszor éreztem úgy, milyen jó is lenne egy saját autó. Csak úgy néha, amikor el akartam menni este színházba, ők pedig randizni voltak, vagy amikor leállt a vonatközlekedés és az iskolába eljuthattam volna könnyedén egy autóval, ami az anyámmal volt a munkahelyén. Így fedeztem fel a Határautót. Próbáltam megkeresni, mi lenne számomra az ideális megoldás erre a problémára. Hiszen már felnőtt vagyok, nem lóghatok mindig a szüleim nyakán. Azonban, valahogy úgy éreztem, a saját autó is még valahol túlzás lenne, mert egyetemre járok a fővárosban, és év közben egyébként is a kollégiumban lakom. Ahhoz pedig nem passzol a kocsi, hiszen minden elérhető néhány perc tömegközlekedéssel is. Így a kocsimat nem igazán tudnám kihasználni, csak állnak a szüleim kertjében hosszú hónapokon át, hogy aztán időnként elővegyem, amikor valami programom van. Az interneten találtam rá a Határautóra, és valahogy a honlapjukra lépve egyből éreztem, hogy ez a nekem való megoldás.

Milyen előnyökkel jár a Határautónál bérelni?

Nem is hinné az ember, hogy a kevésbé kihasznált gépjármű helyett, mennyivel jobb is bérelni az autónkat. Akkor pedig már a Határautó a legjobb. A Határautó nagy előnye, hogy a belvároshoz közel, könnyen megközelíthető helyen van, illetve még számos egyéb előnnyel is rendelkezik. Először is, anyagilag sokkal jobban jövök ki, hogyha a Határautónál bérelek, és az egyetem mellett, elárulom, nem sok pénzt tudok megkeresni egy hónapban, így viszonylag sok diákmunkát kellett volna vállalnom, hogyha saját autót szerettem volna, így azonban ilyen problémám nincsen, koncentrálhatok nyugodtan a tanulásra a munka helyett is. Aztán ott a sok papírmunka, ami egy saját autóval jár. A forgalmi, a biztosítás, a vizsgáztatás, a karbantartás. Te jó ég, mennyi felesleges pénzkidobás és energia egyszerre! El sem hiszem, hogy emberek erre egyáltalán képesek, én biztos nem lennék. És így annyi autót kipróbáltam már! Nyilvánvalóan, egyszer szeretnék majd egy saját kocsit, és akkor majd olyat szeretnék választani, ami egyszerűen tökéletes a számomra. Ehhez azonban, úgy gondolom, még sok különböző autómárkát ki kell majd próbálnom. Egyelőre jól halad a dolog. A Határautónál (http://www.hatarauto.hu/) az autóbérlés rendkívül kényelmes, megrendelem előre az autót, majd elmegyek érte. Tudom, hogy mindig lesz benne elég benzin, mindig szép tisztán és ápoltan vannak tartva a kocsik. Számomra igazán élmény náluk bérelni, és annál is klasszabb talán, hogy végre van egy kis szabadságom arra, hogy oda mehessek, ahová szeretnék. Mindez a Határautónak köszönhető. A nyáron már azt tervezzük a  barátnőimmel, hogy több napos nyaralásra megyünk majd, ahová én fogok levezetni. Még sosem jutottam el kocsival a Balatonig, így már csak emiatt is izgatott vagyok a nyár miatt. Úgyhogy, szerintem a Határautós autóbérléssel csak jól lehet járni.

Az utazásnál is Határautó

A határautónak hála a nyaraláson sem kell gondolkoznunk, hogyan is oldjuk meg. A Határautónál fogunk kölcsönözni, ez egészen biztos. Amiben nem voltam biztos, mire is készüljek a nyaraláshoz, de szerencsére találtam egy szuper cikket, amely jobban kifejti, mire is kell az autóbérlésnél figyelni, hogyha utazni készülünk. Szerintem a Határautónál ilyen gond nem lesz, de a biztonság kedvéért beszúrok egy linket, hogy mindenki más is el tudja olvasni ezt a cikket.

Remélem, a kis összefoglalóm meghozta mindenkinek a kedvét, hogy a Határautónál béreljenek. Szerintem megéri a próbát, én személyesen is csak ajánlani tudom. Autót bérelni jó dolog, ne hagyjuk ki ezt a remek lehetőséget az életünkből.

Kategória: General | A közvetlen link.