Simon gyümölcs az egészségért!

Simon gyümölcs a magyar mezőgazdaság jegyében

Amióta felnőtté váltam és immár magamra főzök, sokkal inkább oda figyelek a tudatos és egészséges étkezésre. Szeretek kizárólag minőségi ételeket fogyasztani, még akkor is, ha ez így jelentősebb anyagi vonzattal jár. Számomra az egészségem megőrzése talán a legfontosabb dolog a világon és amennyiben ez azzal jár, hogy az élelmiszerek minősége érdekében többet kell költenem akkor többet, költök. Példának okáért én hiszek a magyar mezőgazdaságban és abban, hogy azt kell elsősorban támogatni, ami magyar termesztés. Igyekszem leginkább ilyesfajta termékeket fogyasztani. Kiváltképpen szeretem az olyan gazdasági kis vállalkozásokat, mint a Simon gyümölcs, mely például a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre is nagyon nagy hangsúlyt helyez. Emellett pedig isteni finom italokat készítenek. Úgy gondolom nemes dolog magyar termelőket támogatni és nem a külföldről érkezett árukat venni, csak azért mert azok sokkal olcsóbbak. Persze nyilván aki nem engedheti meg magának, hogy kicsit magasabb árkategóriában gondolkodjon, arra ez nem vonatkozik, de akinek viszont a pénztárcája ez abszolút engedi annak szerintem érdemes elgondolkodni azon, hogy inkább magyar termékeket vásároljon ezzel is támogatva a magyar mezőgazdaság fejlődését.

Simon gyümölcs italai az egészségesebb életért!

Mint már említettem, számomra nagyon fontos az egészséges életmód! A mindennapjaim során próbálom elkerülni a különböző fast foodok, mindenféle nasik és chipsek fogyasztását és ezek helyett inkább ezeknek a táplálóbb vitamin dúsabb megoldásait választani. Melyek amellett, hogy nagyon finomak egyaránt táplálják a szervezetet és nem rombolják, mint az egészségtelen társaik. A mindennapos gyorsan bekapható nasik helyett, mint a chips, ropi stb áttértem a magvak fogyasztására, ami lényegében ugyanazt az élményt nyújtja mégis sokkalta táplálóbb. A fast foodok rendszeres fogyasztása helyett, mára már inkább a gyorsan összedobható zöldséges, sovány húsos ételeket preferálom, melyek amellett hogy nagyon ízletesek nem nyomják meg annyira a gyomromat, hogy utána egész nap emiatt szenvedjek. Sokkal inkább felölt energiával és még produktívabbá tesz. A személyes kedvenc étrendbeli változtatásom pedig a cukros üdítők teljes elhagyása és a rostokban gazdag száz százalékos gyümölcs italokra való áttérés volt. Ez a lépés szintén drasztikusan megváltoztatta az életemet, ugyanis évekig szinte függtem a cukros üdítőktől, de miután elhatároztam, hogy nem fogyasztok ilyen jellegű italt többet és áttérek a Simon gyümölcs vitaminokban gazdag italaira, szinte megváltozott az életem. Az addigi vitaminhiányaim kezdtek feltöltődni és azóta szinte kicsattanok az egészségtől.

A Simon gyümölcs italai

A Simon gyümölcs fő profilja a prémium minőségű gyümölcslevek köré épül. Az italokat a saját Hatvan melletti telepükön található gazdaságukban termelik, a legkorszerűbb és profibb eszközökkel. Miután a gyümölcslé készítése során semmiféle adalékanyagot illetve sűrítményt nem használnak fel, az eredményt kizárólag a friss, zamatos gyümölcsökből nyerik elő. Hidegen préselő eljárásuk során semmiféle vegyszer nem kerül az italba, mivel mechanikus módon nyerik ki a gyümölcs zamatát. Így a gyümölcs esszenciája kerül az Simon gyümölcs termékeibe. Ezáltal tulajdonképpen egy valóságos vitaminbombát kapunk kézhez, hiszen a Simon gyümölcs híres arról, hogy termékek felettébb gazdagok vitaminokban és ásványi anyagokban, így akár már napi egy pohár gyümölcslé is hozzájárulhat ahhoz, hogy napi vitamin szükségletünket szinten tartsuk. Egyébiránt ha különböző egészségügyi problémákkal küszködünk, mint például emésztési zavarok, vércukorszint ingadozás, vitaminhiányok, akkor is nagyon sokat segíthetnek a Simon gyümölcs italai, hiszen a rostokban és vitaminokban gazdag italai jelentősen hozzájárulnak mind a vitaminhiány felszámolásárhoz mind a vércukorszint szinten tartásához illetve az emésztési problémák megoldásához.

Véleményem szerint mindenképpen érdemes kipróbálni a Simon gyümölcs gyümölcsleveit, hiszen amellett, hogy mint már a fentiekben is említettem meglehetősen egészségesek még e felett elképesztően finomak is. Miközben issza, az ember szinte érzi a roppanós gyümölcs friss zamatát és szó szerint feltöltődik energiával.

Úgy gondolom rendkívül fontos a testünk karbantartása és egészséges táplálása, hiszen a boldogságunk és a gondtalanságunk egyik fő kulcs az egészségük! Ameddig azzal nincsen komolyabb baj legyünk boldogok és gondoskodjuk róla, óvjuk és vigyázzunk rá, amíg csak lehet, Nem véletlen mondja azt Ady, hogy, aki él az mind örüljön, mert az élet kivételes örömül jön. Fogadjuk meg a tanácsát és becsüljük meg az életünket és az egészségünket, mert az élet egy ember számára a legnagyobb ajándék!

Kategória: General | A közvetlen link.